Werner 3 - zombification

Ontwerp: Nichon Glerum

De link tussen marktwerking en psychologische groei

In onze ontdekkingstocht naar ‘wat’ het is dat ons innerlijk vuur ontvlamt, zijn we ditmaal aanbeland bij de vraag in hoeverre de groei naar volwassenheid wordt versperd door een wereld waarin efficiency, marktwerking en het grote geld verworden zijn tot hoogste ideaal.

“…The Ego is not master in its own house…”

Sigmund Freud

 Met fragmenten van o.a. de Amerikaanse pedagoog en linguist Henry Giroux, econoom en Nobelprijswinnaar Milton Freedman, Britse politica en iron lady, Margaret Thatcher en de vermaarde Zwitserse psychoanalyticus Carl Gustav Jung, zullen we gezamenlijk tot een wisseling van gedachten komen.

datum: a.s. zaterdag 1 maart 2014 
locatie: Crea theater
tijd: 19.30-23.00