19 oktober 2013 – 19:30-23:00

werner crea 3 final(ly)a

Ontwerp: Nichon Glerum

Massamanipulatie in de 21e eeuw:

Collectieve bewustzijnsbeperking?

Waarom is er toch zo weinig media aandacht voor de complexiteit van de wereld waarin we leven? Doen we collectief alsof onze neus bloed –  of is er soms meer aan de hand…? Door een combinatie van verhalen uit de wijnwereld (inclusief wijn-clinic dus!) en fragmenten uit diverse documentaires met o.a. filosoof Noam Chomsky, econoom en nobelprijs winnaar Joseph Stiglitz, psycholoog Philip Zimbardo en propagandist Joseph Goebbels, zullen we gezamenlijk tot een wisseling van gedachten komen.

“The group wants to be ruled and to fear its masters”

– Sigmund Freud – 

 

Door: Mathilde Verdam & Werner de Gruyter (Met medewerking van: Nichon Glerum en Sven Jense)

Datum: a.s. zaterdag 19 oktober 2013

Locatie: Crea theater, te Amsterdam

Tijd: 19.30-23.00

Inclusief wijn-clinic!